Maandag 27 maart bestaat De Schelleboom 24 jaar

Maandag 27 maart is het precies 24 jaar geleden dat De Schelleboom als theater een start maakte. In die 24 jaar hebben we heel veel mooie voorstellingen voorbij zien komen. En in die jaren zijn veel voorstellingen mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van De Schelleboom. Samen hebben we gebouwd aan een prachtige resultaat en daar mogen we trots op zijn! Om onze 24 jaar te vieren gaan we maandag een paar leuke acties delen. Speciaal voor de vrienden hebben we nog een extra kadootje.

Gratis naar de voorstelling

De Vrienden van De Schelleboom ondersteunen het theater al jaren met het programmeren van opkomend talent. Die ondersteuning willen we nu graag terug geven met gratis kaartjes voor twee ‘jong-talent’-cabaret – voorstellingen. Vul 1 van de twee onderstaande formulieren in en maak kans op 1 of twee kaarten voor een van deze heerlijke voorstellingen. 

 

Ik wil op 1 april graag naar Spruijt en Opperman.

muzikaal cabaret van twee grappige en muzikale dames. Komische scenes, soms afgewisseld met een prachtig intiem liedje. De sterke verhaallijn en hun krachtige chemie maken het recept voor een fantastische voorstelling compleet!

Je kunt maximaal twee kaartje winnen
Als je nog wat toe te voegen hebt, kun je dat hier invullen.

Ik wil op 1 april graag naar de Lammerentour.

De eindejaarsstudenten van De Koningstheateracademie zetten hun eerste stapjes op het professionele podium. Wie vaker naar onze lammetjes is komen kijken weet dat op 15 april hét cabarettalent van de toekomst het podium betreedt.

Je kunt maximaal twee kaartje winnen
Als je nog wat toe te voegen hebt, kun je dat hier invullen.