7. Team Schellboom - 2 kopie

Hallo

Drie enorm fanatieke, gepassioneerde mensen die samen de basis zijn van dit vestzaktheater. Dat zijn (vlnr) Nellie Heemskerk, Leonie Heemskerk en Joost de Jongh.

Nellie is het hart van de Schelleboom, de oprichtster en de drijvende kracht en ondanks haar respectabele leeftijd nog bij elke gelegenheid hard aan het werk om jou een fijne avond te bezorgen.

Leonie, niet alleen de charmanste bardame maar ook het strategische en financiƫle brein binnen het theater.

Joost, uw gastheer, huistechneut, eerste contactpersoon, en vaak ook de laatste waar je contact mee hebt voor je huiswaarts keert. De belichaming van alles waar De Schelleboom voor staat!

Stichting Theater De Schelleboom (RSIN 807227122) heeft als doel het bieden van podiumkunsten enerzijds en het onderhouden en bevorderen van het behoud en gebruik van het culture erfgoed, de pottenbakkerij en haar historie anderzijds. De Schelleboom draait geheel zelfstandig, zonder structurele subsidie voor behoud van erfgoed of culturele ondersteuning. De verdiensten uit activiteiten worden ingezet om podiumkunsten aan te bieden, erfgoed te bewaren en te promoten en het onderhouden en verbeteren van faciliteiten. Vindt u het leuk om meer te hierover te weten, dan vertellen wij dit graag!

Het bestuur bestaat uit:

mevr. E. Kool – voorzitter

dhr. J. Heemskerk – secretaris

mevr. L. Heemskerk – De Jongh – penningmeester

mevr. A. Hoevenaars – bestuurslid

dhr. J. Schoones- bestuurslid

Wilt u meer weten over de stichting en onze activiteiten? Onze statuten vindt u hier. Ons meest recente jaarverslag hier. Of volg dagelijkse onze activiteiten op Facebook!