Welkom vriend van De Schelleboom

De Schelleboom heeft een actieve vriendenstichting die de podiumkunst ondersteunt. Voor € 27,50 per theaterseizoen (september t/m mei) bent u vriend van De Schelleboom. U ontvangt u drie keer per jaar informatie over programma en optredens en op iedere voorstelling die u bezoekt ontvangt u 5 euro korting.

Jong talent vindt een podium dankzij de vrienden

De Stichting ‘Vrienden van de Schelleboom’ heeft meer dan honderd vrienden. Mensen zoals u die dit bijzondere Vestzaktheater een warm hart toedragen. De ‘Vrienden van de Schelleboom’ ondersteunen het theater en maakt optredens van (jong) opkomend talent en incidenteel duurdere producties financieel mogelijk. Ook deze website is met hun hulp tot stand gekomen. Samen met de vrienden, is het theater in staat om zonder structurele subsidie te draaien.

vijf euro semi trans

Partneractie seizoen 2019-2020

Indien een partner/huisgenoot, die op hetzelfde adres woont, ook Vriend wordt, dan is de vriendenbijdrage voor die 2e persoon slechts € 22,50. Ook die partner/huisgenoot krijgt op vertoon van zijn/haar vriendenkaart op elke voorstelling die hij/zij bezoekt € 5,– korting op het entreekaartje.

Wordt ook vriend en steun de cultuur en het theater.

Aanmelden als vriend is ontzettend makkelijk. Stuur een email naar vrienden@deschelleboom.nl en u wordt teruggemaild met antwoord op uw vragen en verdere toelichting op het worden van Vriend van de Schelleboom.

Namens al het talent wat onderweg is van de dop naar de top

DANK!

Deze artiesten speelden aan het begin van hun carrière in De Schelleboom
met behulp van uw lidmaatschap Vrienden van de Schelleboom