Welkom vriend van De Schelleboom

Aanmelden als vriend is ontzettend makkelijk. Vul het formulier onder aan deze pagina in en maak u zelf vriend. Heeft u vragen over het lidmaatschap? Ook dit kan via het formulier of stuur een email naar vrienden@deschelleboom.nl. U wordt teruggemaild met antwoord op uw vragen en/of verdere toelichting op het worden van Vriend van de Schelleboom.

Namens al het talent wat onderweg is van de dop naar de top

DANK!

Steun de cultuur en het theater.

De Schelleboom heeft een actieve vriendenstichting die de podiumkunst ondersteunt. Voor € 32,50 per theaterseizoen (september t/m mei) bent u vriend van De Schelleboom. U ontvangt u drie keer per jaar informatie over programma en optredens en op iedere voorstelling die u bezoekt ontvangt u 5 euro* korting.

*muv voorstelling met een toegangsprijs lager dan €10,-

Jong talent vindt een podium dankzij de vrienden

De Stichting ‘Vrienden van de Schelleboom’ heeft meer dan honderd vrienden. Mensen zoals u die dit bijzondere Vestzaktheater een warm hart toedragen. De ‘Vrienden van de Schelleboom’ ondersteunen het theater en maakt optredens van (jong) opkomend talent en incidenteel duurdere producties financieel mogelijk. Ook deze website is met hun hulp tot stand gekomen. Samen met de vrienden, is het theater in staat om zonder structurele subsidie te draaien.

vijf euro semi trans

Partneractie seizoen 2020-2021

Indien een partner/huisgenoot, die op hetzelfde adres woont, ook Vriend wordt, dan is de vriendenbijdrage voor die 2e persoon slechts € 27,50. Ook die partner/huisgenoot krijgt op vertoon van zijn/haar vriendenkaart op elke voorstelling die hij/zij bezoekt € 5,– korting op het entreekaartje.

Aanmelden als Vriend van De Schelleboom

0,00 €
Er zijn al genoeg robots in de wereld. Onze vrienden zijn gelukkig mensen. Vink hieronder aub aan dat je geen robot bent
Deze artiesten speelden aan het begin van hun carrière in De Schelleboom
met behulp van uw lidmaatschap Vrienden van de Schelleboom