De huwelijksdag waar je altijd van droomde

De locatie is één van de eerste belangrijkste dingen die je gaat regelen. Verras jullie gasten met een ceremonie in een historisch 16e-eeuws monument met een unieke binnentuin, midden in het centrum van Oosterhout. In de romantische zaal met klassieke elementen, branden de kaarsen warm en sfeervol als jullie door de grote deuren binnen lopen. Na de ceremonie heffen we het glas en kan het feest beginnen. Bij lekker weer staan de deuren naar onze Engelse tuin open en zijn buiten en binnen met elkaar versmolten. Het gehele complex is voor jullie beschikbaar op jullie dag, zo lang als je wilt.

Trouwen op jullie manier.

In de theaterzaal vindt de trouwceremonie plaats. Deze kan ingevuld worden zoals jullie dat willen. Samen de zaal betreden op de door jullie uitgekozen muziek? Entree over de rode loper? Heb je (bruids)kinderen? Live muziek? Allemaal mogelijk. Trouwen om middernacht of in de winterse sneeuw, witte duiven loslaten of het sabreren van een fles champagne, ringen tatoeëren of een valkenier die zijn vogel de ringen laat binnenvliegen. Wanneer je iets aparts in gedachte hebt, stel het vooral voor. We denken graag mee en in de meeste gevallen krijgen we het samen voor elkaar. En dat alles om jullie de ceremonie te geven waar je zo op hebt gehoopt!

Na de ceremonie.

Hoera! Jullie zijn nu officieel een bruidspaar. Gefeliciteerd! Natuurlijk hoef je na de ceremonie niet gelijk weg. Een feestelijke receptie met bruidstaart en champagne na de ceremonie kan in de huiselijke koffiekamers of bij mooi weer buiten in de tuin. Een buffet naar eigen wens en smaak of een intiem diner met de naaste familie en vrienden. En daarna natuurlijk ontspannen verder borrelen met een hapje en een drankje, zolang jullie willen.

Overige ceremonies

Het theater is ook beschikbaar voor andere ceremonies. Persoonlijk, besloten en met een invulling die past bij uw wensen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Neem een kijkje.

Hiernaast vind je een virtuele tour door het complex; het theater, de binnentuin en de koffiekamers. De persoonlijke sfeer die onze locatie uitademt, ervaart u pas echt als u ‘live’ bij ons komt kijken. Bel gerust voor een afspraak met Joost de Jongh, mobiel 06-20019479 of stuur ons een mail.

Bekijk de sfeervolle zaal

Bekijk de gezellige tuin

Bekijk de gezellige ontvangstruimtes