Contactgegevens

Voor aanvullende informatie of het maken van een afspraak zijn wij zowel overdag als ’s avonds te bereiken op 0162-437165. Bij geen gehoor is een boodschap inspreken een optie, dan bellen wij zo snel mogelijk terug. Of Whatsapp ons. Rechtsonder in je scherm vind je een knop die je direct naar ons brengt voor een appje.

 

Liever een mailtje? Gebruik dan info@deschelleboom.nl.

Bereikbaarheid

De Schelleboom ligt midden in het centrum van Oosterhout en heeft een uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Binnen een straal van 300 meter ligt een ruime selectie aan uiterst betaalbare parkeerplaatsen, tot aan een overdekte parkeergarage met 275 parkeerplaatsen.

Parkeren

Het centrum van Oosterhout biedt ruime parkeergelegenheden tegen schappelijk tarief.

  • Op het aangrenzende pleintje bij De Schelleboom zijn 28 parkeerplaatsen en aan de Mathildastraat ruim 50 parkeerplekken. Parkeerterrein Schapendries biedt 90 parkeerplaatsen. Op deze plekken is betaald parkeren tegen € 1.90 per uur.
  • Op het parkeerpleintje tussen Mathildastraat 32 en 34 vind je 44 plaatsen. Een dagkaart kost hier 3,80.
  • Wil je overdekt parkeren, dan kun je uitwijken naar parkeergarage Basiliek met 275 parkeerplaatsen. Parkeerkosten bedragen € 0,50 per 20 minuten of € 6,00 per dag. De parkeergarage bevindt zich aan de andere kant van de kerk, maar op loopafstand slechts 300 meter van De Schelleboom.

 

’S Avonds buiten winkelopeningstijden en op zondag is parkeren in het centrum op veel plaatsen gratis. Betalen via parkeerapps is mogelijk op alle parkeerplaatsen, behalve de parkeergarage’s.

route

Oosterhout ligt zowel aan de A59 als de A27 waardoor het prima bereikbaar is.

 

Vanaf de A16 (Zeeland of Rotterdam) kom je op de A59. Op de A59, zowel vanuit Rotterdam als vanuit Den Bosch, rij je het makkelijkst door naar knooppunt Hooipolder om de A27 richting Breda te nemen.

Op de A27, zowel vanuit het noorden (Utrecht) als vanuit het zuiden (Breda), is afslag 19 de beste afslag om daarna makkelijk Oosterhout in te rijden en naar De Schelleboom te navigeren.

openbaar vervoer

Het busstation van Oosterhout ligt op 250 meter van De Schelleboom. Hier stoppen alle bussen uit de regio. Komt u vanuit Breda, dan is uitstappen bij de halte Mathildastraat ook een optie (150 meter).

Kom je met de trein, dan reis je via station Breda of Tilburg. Vanuit Utrecht kun je ook lijn 400 naar Oosterhout nemen.

Stuur ons gerust een bericht met je vraag, opmerking of warme woorden 😉

Robots stellen geen vragen, dat doen mensen gelukkig wel. Vink hieronder aub aan dat je geen robot bent