Buitengewone momenten verdienen een onvergetelijk feest

Een feest met een leuke cabaretier, een boeiende verhalenverteller, een verrassende illusionist of een vrolijke muziekband. De combinatie met een voorstelling in het theater geeft aan iedere gelegenheid een unieke invulling en geeft uw gezelschap meteen een gemeenschappelijke ervaring om samen over verder te praten.

Verjaardag of jubileum

Voor bijzondere momenten in het leven zoek je een bijzondere locatie. Trakteer jouw gasten op een compleet verzorgde middag of avond, terwijl je zelf nergens aan hoeft te denken. Wij zorgen dat iedereen zich thuis voelt en dat het jullie aan niets ontbreekt. En na afloop laat je gewoon lekker alles achter, wij ruimen op en doen de afwas!

Catering of zelf koken

De Schelleboom biedt een selectie van cateraars, die onze locatie en de mogelijkheden kennen. Hiermee kun je zelf contact opnemen en afspraken maken. Liever zelf koken? Wij hebben een volledig geoutilleerde buitenkeuken ter beschikking.

“Heel hartelijk dank, voor het fijne feest dat jullie ons bezorgd hebben.

De verteller was boeiend en leuk, het buffet was perfect, de sfeer was heel goed, jullie hebben ons verwend.”

dhr. AvB, viering 88 jaar

Personeelsfeest of teamuitje

Een personeelsbijeenkomst is extra geslaagd als iedereen er nog lang over napraat en met plezier aan terug denkt. Verras medewerkers eens met een leuke cabaretier, een inspirerende spreker of een creatieve workshop. Natuurlijk ontbreken een lekker drankje en hapje niet. Origineel, super gezellig en perfect voor de onderlinge teamspirit!

Wij denken mee

Weet je al precies wat je wilt of misschien alleen nog maar een idee of richting. In ons breed netwerk talentvolle artiesten zit gegarandeerd iets voor je bij. Laat ons weten wat je zoekt en we doen een aanbod op maat.

De combinatie met een voorstelling in het theater geeft aan iedere gelegenheid een unieke invulling

Tuinfeest

Wat is er nu fijner dan op een heerlijke zomeravond buiten in de tuin feest vieren met vrienden. Het gezelschap geniet van de warme temperatuur en de koude drankjes. Kies bijvoorbeeld voor een aantal lekker-makkelijk-te-eten-fingerfoods erbij en de avond is af. Als het wat frisser wordt, steken we buiten de open haard aan en knettert het vuur gezellig op de achtergrond.

 

Contact

U bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen. U kunt ons overdag bereiken op 0162-437165. In de avond kunt u ook een appje sturen naar 0162-437165