Sommige namen ken je misschien en sommige niet, maar geloof ons, stuk voor stuk zijn het getalenteerde podiumkunstenaars die niet liever willen dan jou laten lachen, genieten, ontroeren of verbazen. Artiesten die al in de grote zalen staan en talenten op weg er naartoe. En bij allemaal kun jij zeggen;  “ik was er bij toen deze cabaretier, verhalenverteller of theatermaker in De Schelleboom stond”.

Wil je tussentijds op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Dit zijn de voorstellingen voor seizoen 2024-2025

Een heerlijk theaterseizoen gaat vanaf oktober van

van start. 2680 stoelen, verdeeld over 36 voorstellingen, zijn er beschikbaar gemaakt. En jij kunt op die stoelen gaan zitten en genieten…..als je reserveert natuurlijk. Hebben we toppers? Jawel! Allemaal! Want wanneer wij weten dat jij er van gaat genieten, is de voorstelling voor ons een topper. Het hangt af van jouw smaak of de wil om eens wat nieuws mee te maken. Hebben we hardlopers? Daar kun je zeker vanuit gaan!

 
Deze zomer start ook onze megaverbouwing. We kijken enorm uit naar het eindresultaat. Wel betekent het, dat we in de eerste helft van het seizoen, iets minder stoelen beschikbaar hebben dan je van ons gewend bent. Wacht dus niet te lang met beslissen. Bel of app je vrienden of ze meegaan en reserveer jouw kaartjes snel!