Een bijzondere & inspirerende locatie

De Schelleboom is een unieke locatie voor presentaties of evenementen. In alle rust vergaderen, of actief brainstormen, een interessant lezing of een inspirerende bijeenkomst…alles kan. Ook na het officiële gedeelte is het heerlijk napraten met een hapje en een drankje.

Bij De Schelleboom bent u altijd onze enige gast, de ruimtes zijn exclusief voor u beschikbaar. Midden in het centrum en toch geheel ommuurd voor volledige privacy. Centraal gelegen met ruime parkeergelegenheid in de buurt en perfecte aanrijroutes vanuit Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Antwerpen.

De Schelleboom biedt ruimte voor een vergadering * brainstorm * productpresentatie * klantenbijeenkomst * personeelsbijeenkomst * training * workshop

Rustig vergaderen in ‘De Doofpot’

Even weg uit de dagelijkse kantooromgeving en ideeën genereren, plannen maken of beslissingen nemen. Aan onze robuuste stamtafel is plek voor 14 personen. In de warme huiskamer vol interessante snuisterijen, voelt iedereen zich direct op z’n gemak. U zit in de erker met grote ramen, waardoor u uitkijkt op onze Engelse tuin, die er in alle jaargetijden fantastisch uitziet. Een perfecte ontspannen sfeer om in vertrouwen met elkaar te vergaderen of brainstormen.

Brabantse gastvrijheid en persoonlijke aandacht
De Schelleboom ademt een huiselijke ongedwongen sfeer, dat ervaart u vanaf het moment dat u bij ons binnenkomt. De koffie en thee staat voor u klaar, samen met assortiment lekkere koekjes of petit fours. Een heerlijke op maat gemaakte lunch en een gezellig borreltje na afloop is uiteraard mogelijk.

Faciliteiten & voorzieningen
Flipovers, geeltjes, stiften of een laptop en scherm; laat ons weten wat u nodig heeft en wij zorgen dat het klaar ligt. Gratis wifi is vanzelfsprekend beschikbaar

Bijeenkomst of workshop ‘Rond de Plattebuis’

Groepen tot 45 personen nodigen we uit om gezellig rond de plattebuiskachel te verzamelen. De ruimte roept direct een warm Brabants boerderij-gevoel op. Alsof u aan de keukentafel schuift, zijn onze ronde tafels perfect om in kleine groepjes te discussiëren of samen aan opdrachten te werken. Heeft u specifieke wensen, bespreek ze gerust met ons.

Maak de ruimte hoe u wilt
De ruimte is standaard ingericht met tafels voor 5 tot 9 personen. Wilt u minder of geen tafels, geen probleem. Wilt u statafels of flipovers voor een actieve sessie, regelen we. Terwijl u in de ene ruimte uw bijeenkomst heeft, kunnen we in een ander ruimte een lekkere Brabantse lunch klaarzetten. Deze kunt u bij lekker weer ook buiten in onze sfeervolle tuin eten En een ontspannen borreltje na afloop behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Faciliteiten & voorzieningen
Flipovers, geeltjes, stiften of een laptop en scherm; laat ons weten wat u nodig heeft en wij zorgen dat het klaar ligt. Ook een microfoon en geluidsapparatuur hebben we in ons assortiment. Gratis wifi hebben we natuurlijk standaard.

Presentatie of evenement in ‘De Potsemaekerij’

U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Een theater met professionele voorzieningen voor een officiële bijeenkomst, een personeelsfeest in een monumentale zaal of een gastronomisch diner (and a show) op een unieke locatie voor uw beste klanten. Wilt u meerdere ruimtes gebruiken, dat kan. De gehele locatie staat exclusief voor u ter beschikking en biedt ruimte aan 100 personen. Wij kleden uw activiteit naar wens aan met versnaperingen, snacks, een (lunch)buffet of diner.

Entertainment
Een grappige cabaretier of spannende illusionist. Een humoristische spreker of interactieve dagvoorzitter. Iedere activiteit kan aangekleed worden met passend entertainment. Zoekt u iets bijzonders, dan kunnen wij meedenken en ons netwerk aanspreken. Natuurlijk vertellen we ook graag iets over de unieke historie van de locatie.

Faciliteiten & voorzieningen
De grote zaal is voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie, inclusief hand-held of druppelmicrofoons. Ook een laptop, presentatieklikker (presenter), beamer en groot scherm zijn aanwezig. Wilt u graag een spreekgestoelte of juist zitten op een bankje of kruk, dat hebben we natuurlijk beschikbaar.

U wilt zakelijk de locatie huren?

Heeft u interesse in de mogelijkheden van onze locatie? Neem dan contact met ons op. Is de door u gewenste datum nog vrij, dan kunt u kosteloos een vrijblijvende optie in onze agenda zetten. Natuurlijk bent u welkom om zelf vooraf te komen kijken. We nemen dan graag uw wensen door en maken op basis daarvan een offerte op maat.

Wat kost zakelijk de locatie huren?
De totale prijs hangt natuurlijk af van uw exacte wensen en het aantal personen. Voor iedere activiteit maken we graag een offerte op maat, maar natuurlijk kunnen we vast een indicatie geven. Voor de ruimtes rekenen we een huurbedrag van 175 tot 450 euro excl. btw per dagdeel.  Lunches en diners variëren van 12,50 tot 35 euro per persoon, afhankelijk van de wensen en het aantal personen. Drankjes zijn 1,50 – 2,50 per stuk en wij schenken standaard koffie, thee, fris, bier en wijn (rood | wit | rosé). Deze prijzen zijn inclusief btw.

Exclusiviteit gegarandeerd
De Schelleboom bent u altijd onze enige gast, de ruimtes zijn exclusief voor u beschikbaar. Midden in het centrum en toch geheel ommuurd voor volledige privacy. Centraal gelegen met perfecte aanrijroutes en ruime parkeergelegenheid in de buurt. We spreken samen een tijd af, maar we zijn niet tijdgebonden en zullen nooit direct aansluitend een andere gelegenheid boeken.

Interesse? Mail of bel Joost de Jongh voor verdere details of om een afspraak te maken.

Neem contact op

De persoonlijke sfeer die onze locatie uitademt, ervaart u pas echt als u ‘live’ bij ons komt kijken. Bel gerust voor een afspraak 0162-437165 of stuur een mail naar info@deschelleboom.nl.