Afscheid nemen op een bijzondere locatie.

Afscheid nemen is voor iedereen persoonlijk. Rouwen om een verlies, dierbare herdenken, mooie herinneringen ophalen en een leven vieren. Steeds vaker willen mensen iets bijzonders en een waardige, inspirerende uitvaart. Bij De Schelleboom staan uw wensen centraal.

Kom tot rust in deze hectische tijd

De monumentale zaal straalt rust en warmte uit. Een zeer fijne manier om dit moeilijke moment in uw leven te ondergaan.

 

 

Tegelijkertijd is de zaal voorzien van moderne licht en geluidsinstallaties. Sprekers, (live) muziek en zang, audiovisuele ondersteuning, alles kan. Dankzij de tijd die we nemen om voor dienst u wensen te bespreken, kan ons team alles vlekkeloos laten verlopen.

IMG_6051 kopie

Afscheid nemen gaat verder dan een dienst

Na afloop kunt u het samenzijn voortzetten in de warme, rustige koffiekamers. De huiskamer-achtige inrichting geeft direct een ongedwongen sfeer om samen te lachen, te praten, te huilen, te zingen maar bovenal samen te zijn. Natuurlijk staat bij goed weer de tuin ook tot uw beschikking. Wilt u koffie met (luxe) broodjes of wat lekkers, dat kan. Liever toosten op het leven met een glas wijn, ook dat kan.

01-DSC_3745

De gehele Schelleboom is van u tijdens het afscheid

De Schelleboom ligt midden in het centrum van Oosterhout, maar tegelijkertijd geheel afgeschermd van de omgeving. Dat zorgt voor rust zodra u bij ons binnen stapt. Voor iedere ceromonie staan altijd alle ruimtes, inclusief de binnentuin, exclusief ter beschikking aan u en de nabestaanden. Geen andere partijen, ook niet aansluitend op uw afscheid. Geen haastwerk, maar maatwerk en alle tijd om rustig afscheid te nemen.

We maken tijd

U heeft veel te regelen in korte tijd wanneer u een dierbare verliest. Bij De Schelleboom passen we ons graag aan op uw agenda. Wanneer u liever in de avond komt praten over de dienst. Wanneer u ’s avonds, of ‘smorgens vroeg plots een vraag heeft. Of als u graag nog een tweede keer komt kijken om uzelf te overtuigen dat De Schelleboom de mooiste plaats is om u geliefde te eren. Bel, mail, whatsapp. Wij zorgen dat het lukken gaat, uw vragen worden beantwoord zodat u zich gerustgesteld voelt.

Krijgt u op het vaste nummer geen gehoor, dan is Joost de Jongh te bereiken op 06-20019479