Afscheid nemen op een bijzondere locatie

Rouwen om een verlies, een dierbare herdenken, mooie herinneringen ophalen en een leven vieren; afscheid nemen is voor iedereen persoonlijk. Steeds vaker willen mensen een bijzondere en sfeervolle uitvaart, geheel in eigen stijl. Bij De Schelleboom staan uw wensen centraal, zowel voor een afscheidsceremonie als voor de condoleance. Samen met uw uitvaartonderneming, zorgen wij dat u in besloten sfeer afscheid kunt nemen.

Een persoonlijke ceremonie

Een plechtigheid in onze monumentale zaal, die rust en warmte uitstraalt, brengt een zeer waardige manier om afscheid te nemen. Tegelijkertijd is de zaal voorzien van moderne licht- en geluidsinstallaties. Sprekers, (live) muziek en zang, audiovisuele ondersteuning, alles kan.

De gehele locatie exclusief voor u

Voor iedere ceremonie staan alle ruimtes ter beschikking aan u en de nabestaanden. Geen andere partijen, ook niet aansluitend op uw afscheid. Geen haastwerk, maar maatwerk en alle tijd zolang u wilt. De Schelleboom ligt midden in het centrum van Oosterhout, maar is tegelijkertijd geheel afgeschermd van de omgeving. Dat zorgt voor rust vanaf het moment dat u bij ons binnen stapt.

iedere ceremonie is bijzonder

Condoleance na afloop

Na afloop kunt u terecht in de koffiekamers. De huiskamer-achtige inrichting geeft direct een ongedwongen sfeer om samen te praten, te huilen, te lachen of te zingen. Bij lekker weer is het ook heerlijk vertoeven in onze sfeervolle binnentuin.

Van koffietafel tot gezellig naborrelen

Koffie met (luxe) broodjes, Brabantse worstenbroodjes of een gehele Brabantse koffietafel. Liever toosten op het leven met een glas wijn, ook dat kan. Laat ons weten hoe uw ideale invulling er uit ziet. Wij denken graag met uw mee.

Afscheid nemen gaat verder dan een dienst

Contact

Een onverwacht afscheid of alvast vooruitkijkend, zodat zaken te zijner tijd geregeld zijn. U bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen. U kunt ons doorgaans overdag en in de avond bereiken op 0162-437165. Indien u geen gehoor krijgt, bel Joost de Jongh op 06-20019479.

Samenwerkende uitvaartondernemingen

In Oosterhout en de directe omgeving zijn diverse professionele uitvaartondernemingen actief. Wij werken samen met alle organisaties en alle verzekeraars. Vraag uw uitvaartbegeleiding naar de mogelijkheden.