Een plek waar je je echt thuis voelt

De Schelleboom is een unieke locatie. Deze voormalige pottenbakkerij uit de 16e eeuw is ruim 25 jaar geleden volledig gerestaureerd. Restanten van de pottenbakkerij zijn in een archeologische opgraving gevonden en nog altijd te bewonderen. Overal zie je zaken die aan dit verleden herinneren, samen met tal van snuisterijen en curiosa, ieder met hun eigen verhaal. De sfeer is huiselijk en gemoedelijk, van de locatie tot de mensen.

Bij De Schelleboom bent je altijd onze enige gast, de ruimtes zijn exclusief beschikbaar en bieden plek aan 100 personen. Midden in het centrum en toch geheel ommuurd voor volledige privacy. Centraal gelegen met perfecte aanrijroutes en ruime parkeergelegenheid in de buurt.

 

De Doofpot – 14 personen

Aan onze robuuste stamtafel is plek voor 14 personen. In de warme huiskamer vol interessante snuisterijen, voelt iedereen zich direct op z’n gemak. Een perfecte ontspannen sfeer om in vertrouwen met elkaar te vergaderen of brainstormen. Even weg uit de dagelijkse kantooromgeving!

 

Rond de Plattebuis – 45 personen

Groepen tot 45 personen nodigen we uit rond de plattebuiskachel. De ruimte roept direct een warm Brabants boerderij-gevoel op. Alsof je aan de keukentafel schuift! De ronde tafels zijn perfect om in kleine groepjes te discussiëren of samen aan opdrachten te werken.

 

De Potsemaekerij – 100 personen

Van pottenbakkerij naar potsenmakerij. Een monumentale zaal met unieke historische elementen enerzijds en moderne voorzieningen met vloerverwarming en professioneel licht en geluid aan de andere kant. De gerestaureerde kerkbanken geven een klassieke uitstraling, maar als je met z’n drieën op een bankje schuift, wordt het ineens gezellig.

 

Sjef’s Hofke – 80 personen

Onze binnentuin is een absoluut plaatje in alle jaargetijden. Natuurlijk is er niets fijners dan buiten in het zonnetje genieten van een drankje. Maar denk ook eens aan een heerlijke heldere winterse dag. Vuurpotten en een knetterende open haard. Een winterbarbecue waarbij de warme dampen van de kookplaat af komen. Sjaal om, handschoenen aan en een beker warme chocomelk of glühwein, wat wil je nog meer!

 

Meer weten of een afspraak maken om te komen kijken? Stuur een email naar info@deschelleboom.nl of bel Joost de Jongh mobiel op 06-20019479 voor een afspraak. De koffie staat altijd klaar!