Een origineel kadootje voor in een schoen of onder de boom?

Dan zit je bij De Schelleboom ook goed. We hebben kadobonnen in allerlei vormen en maten.  

Een kaartje voor één persoon een voorstelling naar keuze, of voor twee personen.
Of misschien wel een theatertegoed vrij te besteden. Het is allemaal mogelijk.

Of wat denk je van het boek ‘Klein Theater Groot Hart’, het boek over de kleine theaters van Nederland en de mensen die er werken. Het boek waar De Schelleboom een van de hoofdrollen speelt.
Heerlijk om in de winter te lezen!

Boek: Klein Theater Groot Hart

 20,00

Klein Theater Groot Hart: met....De Schelleboom

Geen enkele artiest is zijn loopbaan begonnen in Koninklijk Theater Carré. Vrijwel elke muzikant of cabaretier heft een lange tocht langs kleine hij de finesses van het podiumvak in de vingers kreeg. Nederland kent honderden kleine podia in verbouwde fabrieken, afgedankte ziekenhuizen, jeugdhonken, leegstaande boerenschuren, café’s, kerken waar te weinig gelovigen voor te vinden zijn en huiskamers. Patrick van den Hanenberg fietste door Nederland langs deze kleine theaters en sprak in de twaalf provincies met de mannen en vrouwen achter deze culturele vrijplaatsen, die ook vaak en belangrijke social ontmoetingsplek zijn in de wijk of het dorp. In Klein theater, groot hart komen ook de artiesten aan het woord die hun succesvolle loopbaan te danken hebben aan het enthousiasme en vertrouwen van de steunpilaren van het theaterleven, Ja, want ook de carrière van Herman Finkers, Sanne Wallis de Vries, Stef Bos, Ellen ten Damme en Bert Visscher is niet in Carré begonnen. 

Kadobon

 15,00 50,00

Doe-een-avond-theater-kado bon

Op zoek naar een origineel kado? Schenk een gezellige theateravond!
  • Voorstelling naar keuze: met deze geschenkbon kan de ontvanger zelf kiezen waar hij/zij naar toe gaat. Voor de prijs van € 19,50 per stuk, mag de ontvanger een keuze maken uit ons volledige programma, ongeacht de ticketprijs. Wil je twee mensen blij maken, kies dan de optie 2 personen (bedrag € 38,00).
  • Bedrag naar keuze: Kies een bedrag dat je kado wilt doen en de ontvanger kan dit gebruiken om voorstellingen voor te kiezen.
Elke bon krijgt een unieke kortingscode die bij een bestelling op de site gebruikt kan worden. De bon mag ook ingeleverd worden aan onze kassa natuurlijk.