5 oktober 2024 20:15

Cabaret | Stand Up

Datum | tijd: 5 oktober 2024 20:15

Entreeprijs: € 19,50

 

Gezworen kameraden Martijn Crins en Teun van den Elzen gaan met z’n tweeën een (select!) aantal theaters in om samen, ieder voor zich, aan hun nieuwe voorstellingen te werken. Te slijpen. Te schaven. Te bikken. Te hakken. Te wroeten. Te ploegen. Te zaaien en te oogsten. Op deze unieke ‘dubbelavond’ spelen ze ieder drie kwartier. Zelf hebben ze er zin in.

Over Hè Fijn: In zijn tweede programma gaat Martijn Crins de strijd aan met zijn driften. Eerlijk, brutaal en volslagen eigenzinnig kijkt hij eens stevig in de dooie hoek van ons bestaan. Een ode aan de ploeterende mens.

Over Op positie: Onze vrije samenleving wordt bedreigd. En daarom kiest Teun van den Elzen (schrijver Dit Was Het Nieuws, columnist Spijkers met Koppen) in zijn tweede cabaretprogramma vol voor de aanval. Met als wapen zijn vlijmscherpe, nietsontziende grappen.

zaterdag 5 oktober | 20:15 uur | € 19,50

inclusief koffie/thee vooraf en een drankje na de voorstelling 


“Puur, rauw en vooral heel erg grappig. Comedy zoals het bedoeld is.”

Momenteel is deze voorstelling uitverkocht, maar je kunt je altijd aanmelden voor de reservelijst door het formulier hieronder in te vullen. Als er kaarten retour komen, maak je kans dat we contact met je opnemen. aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

Als je deze voorstelling leuk vindt, check onderstaande voorstellingen ook eens.