8 november 2024 20:15

Cabaret | kleinkunst

Datum | tijd: 8 november 2024 20:15

Entreeprijs: € 11,50

 


“Bij de lammerentour zie je misschien wel de volgende winnaar van het Leids Cabaretfestival of de winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs voor beste theaterlied en alle bekende namen, die de grote podia gaan veroveren”

Het is voorjaar, bloemen bloeien, de zon schijnt, kriebels in de buik en lammetjes in de wei… of lammetjes in het theater. De enige HBO cabaretopleiding van Nederland stuurt haar studenten de weide wereld in. Dartelend, lachend, zingend bestormen zij de Nederlandse podia om u te vermaken. Vandaag de Schelleboom, morgen de wereld.
 
De Lammerentoer is de cabaret-talenten tour van de Koningstheateracademie, de opleiding die verantwoordelijk is voor het klaarstomen van eigenzinnige talenten als Kiki Schippers, Katinka Polderman, Jochen Otten en Pieter Derks.
 
Jij bepaalt wat je betaalt!
Hoeveel is een artiest waard? Dat weet je vaak pas achteraf. En dat kan dus nu! Je bepaalt namelijk na afloop zelf wat je betaalt als gage voor deze artiesten. Zij zullen hun uiterste best doen een onvergetelijk en (dus) onbetaalbaar optreden voor je te verzorgen. De rest is aan jou!
 
De toegang voor de voorstelling is slechts € 12,50, dit betaal je als onkostenvergoeding voor het theater. Na afloop van de voorstelling mag je een bijdrage doen, dit gaat geheel naar de optredende artiesten. Op de avond zelf vertellen wij hoe je kunt bijdragen.
 

vrijdag 8 november | 20:15 uur | € 12,50

inclusief koffie/thee vooraf en een drankje in de pauze of na de voorstelling

Als je deze voorstelling leuk vindt, check onderstaande voorstellingen ook eens.