11 januari 2025 20:15
Fotocredits Helene Wiesenhaan

Muziek

Datum | tijd: 11 januari 2025 20:15

Entreeprijs: € 22,50

 

In dit theaterprogramma gaan de Mannen op zoek naar Keltische roots. Het resultaat is een compleet Iers programma met tal van klassiekers, onder andere van The Dubliners en The Pogues, uiteraard gestoken in het typische Mannen van Naam-jasje. Mooie, spannende en hilarische verhalen, ontroerende ballades en opzwepende reels en jigs, nemen je mee van de groene heuvels tot diep in de Ierse pubs.

De cabareteske zanger/gitarist/verhalenverteller Ton Smulders staat garant voor een optimale sfeer. Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven, brengen een scheepslading instrumenten mee, waaronder Ierse whistles, banjo, accordeon en doedelzak. Als klap op de vuurpijl worden de Mannen van Naam voor deze gelegenheid uitgebreid met Siard de Jong, een fiddleplayer die van wanten weet! Op naar een mooie avond, Slaínte!

zaterdag 11 januari | 20:15 uur | € 22,50

inclusief koffie/thee vooraf en een drankje in de pauze of na de voorstelling 


“Na ‘De Duivelsbrug’ hebben de mannen ineens een fiddleplayer…”

De voorstelling van Mannen van Naam is momenteel helemaal uitverkocht. Wanneer je het formulier hieronder invult, schrijf je je in voor de reservelijst. Wanneer er kaartjes terug komen, kunnen we contact met je opnemen. dit gaat op volgorde van binnenkomst.

Als je deze voorstelling leuk vindt, check onderstaande voorstellingen ook eens.