24 april 2022 14:00

Datum | tijd: 24 april 2022 14:00

Entreeprijs : € 18,50  

inclusief koffie/thee vooraf en een pauzedrankje

⭐️ ‘Herkenbaar‘ ⭐️ ’Voor een lach en een traan’ ⭐️ ’Het kwam echt binnen’

Over Astrid

Astrid Cattel heeft een eigen regionale theaterschool gehad en zij acteert o.a. sinds 11 jaar als de vaste stand-in bij het TV programma De Tv Kantine. Afgelopen 2 theaterseizoenen bracht zij, zingend, samen met de zoon van Toon een hommage aan Toon Hermans.

Een schat aan ervaring die nu tot zijn recht komt in haar solovoorstelling.

Voorjaarsactie

De Schelleboom heeft lentekriebels. Een volle zaal voor deze rasartiest en geboren entertainer. Daarom kun je deze voorstelling met zijn tweeën bezoeken voor de prijs van één kaartje. 

Hoe verzilver je jouw korting? 

Reserveer twee stoelen (twv 37 euro) voor deze voorstelling en vul bij de controle van je winkelmandje de couponcode CATT2404 in. Je betaalt voor 2 kaartjes dus maar € 18,50. 


ECHT, iets is mooi als het echt is..
Want, hoeveel tijd besteden wij aan het waarmaken van onze échte realistische wensen? Het leven is te kort om daar niet een middag of avond bij stil te staan.
Cabaret met emotie, zelfspot en herkenning. Afgewisseld met eigen muzieknummers. Is het kleinkunst? Cabaret? Muziek? Het is het allemaal en het is….ECHT

De bevlogen programmamaakster Astrid Cattel heeft haar eigen teksten en muzieknummers bijeen gebracht. Begeleid door haar pianist neemt ze je mee in haar gedachten. Haar persoonlijke warmte in de voorstelling maakt het geheel tot chique charmant amusement.