Een klein team wat grote dingen kan doen voor u en uw gasten.
Joost de Jongh
locatie manager/programmeur/ huistechnicus
Joost is uw eerste aanspreekpunt wanneer het gaat om uw activiteiten. Bij hem kunt u uw vragen kwijt en hij denkt graag mee in het optimaal laten verlopen van uw event. Tijdens uw activiteit is hij ook uw eerste aanspreekpunt en gastheer voor uw gasten. Korter dan dit zullen de lijnen niet worden. Joost is er vanaf uw eerste verkennend gesprek tot aan de factuur bij. Tevens is hij het aanspreekpunt aangaande de techniek in de theaterzaal. Assistentie voor technici bij voorstellingen, als huistechnicus voor optredende artiesten of audiovisuele begeleiding tijdens uw event, trouwceremonie of afscheidsdienst.
Volg ons op
Leonie Heemskerk
Allround medewerker / Gastvrouw / strategic & financieel
Bij uw activiteit is het zeer waarschijnlijk dat u het vrolijke gezicht van Leonie tegenkomt. Uw gasten komen niets te kort tijdens uw activiteit als Leonie achter de bar in actie komt. Maar hier blijft het niet bij. Leonie is denkende kracht achter een gezonde stichting en houdt de stichting financieel onder controle.
Nellie Heemskerk
Bedenker van De Schelleboom / Gastvrouw / Alleskunner / Sfeermaker
Deze dame is de grondlegger van De Schelleboom. Was zij er niet geweest, had de voormalig pottenbakkerij nooit bewaard gebleven, laat staan deze fantastische bestemming gehad. Om maar te zwijgen over de historische waarde die zij heeft bewaard voor een voorheen pottenbakkersstad als Oosterhout. Haar inzicht, vooruitziende blik en inspiratie hebben De Schelleboom gemaakt tot wat het is. Een warme, gezellige, multifunctionele ontmoetingsplaats voor cultuurliefhebbers, aanstaande echtparen en bedrijven die wat bijzonders willen met hun medewerkers of klantenkring. Nellie staat voor gastvrijheid in alles wat ze dagelijks doet.