30 oktober 2022 14:30

Datum | tijd: 30 oktober 2022 14:30

Entreeprijs : € 15,00  

 


De voorstelling van 14:30 is uitverkocht. Op 30 oktober om 11:00u is er een extra voorstelling gepland. Voor kaartjes, ga naar https://www.deschelleboom.nl/voorstellingen/tc-events/water-en-vuur-11uur/

“Een unieke, eenmalige voorstelling, gespeeld door acteurs uit de regio en waarbij je De Schelleboom zult zien als nooit tevoren.”

Je kent het wel… zo’n buurthuis uit de jaren 70. Een labyrint aan gangen en kamertjes. Een microkosmos van rondlopende mensen en een conciërge die probeert alles in goede banen te leiden.  In zo’n buurthuis worden de voorbereidingen getroffen voor een vergadering….

Water & Vuur is een moderne schets van het Nederland van nu, geplaatst in de microkosmos van een lokaal buurthuis

Een tekst geschreven door Don Duys, een van Nederlands’ meest gespeelde toneelschrijvers die voor zijn toneeloeuvre in 1992 de Perspectiefprijs kreeg en voor het scenario van de korte film Spotters in 2015 de vakprijs de Zilveren Krulstaart won.

Vanwege de bijzondere invulling kunnen er slechts 30 mensen bij aanwezig zijn.

Zondag 30 oktober | 14:30 uur | € 15,00

Misschien vind je deze voorstellingen ook leuk
ADMIN NOTICE: Het ziet er naar uit dat u de ticket type geassocieerd heeft met dit Event maar het niet laat verschijnen.U kunt dit ticket type laten verschijnen door "Show Tickets Automatically" boven de update button here . Alternatief is dat u verschillende shortcodes via shortcode builder kunt toevoegen boven de content editor.