1 april 2023 20:15

Cabaret | Kleinkunst

Datum | tijd: 1 april 2023 20:15

Entreeprijs : € 19,50  


“Uit de pers: Heimweeën is het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van Spruijt en Opperman. Deze productie is nog beter dan de vorige. Wat bijna niet kon, voor mijn gevoel.”

‘Nog 3 nachtjes slapen tot je verjaardag.’ Hoe magisch was dát moment? Toeleven naar een dagje dierentuin of de grote vakantie. Niet bezig zijn met alle rompslomp die komt kijken bij zoiets organiseren, maar alleen de nachtjes aftellen. Op welk punt in ons leven zijn we dat kwijtgeraakt? Wanneer heeft ons gezonde verstand die fantasie van de troon gestoten? Vanaf welke leeftijd wordt spelen kinderachtig?

Hoe ouder en wijzer we worden, hoe meer de regie in handen komt van de saaie, serieuze, volwassen ik. En van de saaie, serieuze, volwassen maatschappij. Wat is er mis met af en toe een potje ‘Ik ga op reis en ik neem mee’? De dames bezingen hun heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had. Ze snakken naar een beetje kinderlijke magie.

Zaterdag 1 april | 20:15 uur| € 19,50

Spruijt en Opperman benaderde Nellie wel op een hele speciale manier om zo in De Schelleboom geprogrammeerd te worden. Dat konden we niet laten schieten.

Onderstaande voorstellingen vind je misschien ook leuk