28 april 2023 20:15

Cabaret | Stand up

Datum | tijd: 28 april 2023 20:15

Entreeprijs : € 16,50  


“Het leven begint bij veertig. Vijftig is het nieuwe dertig. Dat klinkt leuk, maar het brengt ook een hoop verantwoording met zich mee.”

José Schuringa

José heeft nog niets gemerkt van het feit dat het leven bij veertig begint. Terwijl ze dat toch zeggen. Als eeuwige tweede loopt ze achter de feiten aan en rommelt ze wat in de marge. Misschien is dit het dan wel gewoon. Het leven. Een beetje aanmodderen. Of mag je na je veertigste ook nog gewoon blijven dromen van Carré? Een grote Sound of Music familie en nummer 1 zijn?

Ghislaine van der Nat

Ghislaine is het type dat zelf de slingers ophangt maar vervolgens wel te lui is om ze weer op te bergen in de kast. Dus ze hangen er het hele jaar. Wen er maar aan. Vijfitg-plus is ze, en daar is ze nogal blij mee. Barstens vol goede verhalen zit ze. Overal over. Over relaties kan ze boeken vol schrijven maar dat doet ze niet. Ze vertelt, zingt en zeurt er liever over. Ook omdat ze vindt dat grappen, sprookjes en liedjes het leven mooier maken.

 

‘Niet Avondvullend’ brengt twee dames op één avond. Eentje voor de pauze en eentje er na. Is ‘Niet Avondvullend’ avondvullend? Zeker wel!

Onderstaande voorstellingen vind je misschien ook leuk
ADMIN NOTICE: Het ziet er naar uit dat u de ticket type geassocieerd heeft met dit Event maar het niet laat verschijnen.U kunt dit ticket type laten verschijnen door "Show Tickets Automatically" boven de update button here . Alternatief is dat u verschillende shortcodes via shortcode builder kunt toevoegen boven de content editor.