14 januari 2023 20:15

Cabaret | Stand Up

Datum | tijd: 14 januari 2023 20:15

Entreeprijs : € 17,50  


“Een bizarre Fries met een elastieke gezicht, absurde humor en een surrealistische kijk op de wereld. Dat vergeet je niet snel!”

Ronald denkt volledig out of the box en wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries is het een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald ziet zijn eigen hoofd als een zolder waarop dozen liggen opgeslagen met absurde gedachten, herinneringen, angsten, dromen en recepten voor bami.

Een aantal jaar geleden is Ronald verhuist naar de Randstad. Hierdoor zijn er heel wat nieuwe dozen bij hem op zolder komen te staan. Ga mee met de ruimtereis door het hoofd van deze energieke cabaretier, langs Friese strippers, vrijgezelle vrouwen van boven de 30, opgezette dieren en nicotine Tukkers. Kortom Ronald’s bizarre reis naar liefde en geluk.

Regie: Silvester Zwaneveld

Leeuwarder Courant: ‘Naarmate Smink zich in zijn verhalen laat gaan ontstaan er absurdistische juweeltjes, als een bever roosterende indiaan op de ringweg van Antwerpen.’

Zaterdag 14 januari | 20:15 uur | € 17,50

Een blik in het hoofd van Ronald?
check de video

Meer cabaret? Check onderstaande voorstellingen eens.
ADMIN NOTICE: Het ziet er naar uit dat u de ticket type geassocieerd heeft met dit Event maar het niet laat verschijnen.U kunt dit ticket type laten verschijnen door "Show Tickets Automatically" boven de update button here . Alternatief is dat u verschillende shortcodes via shortcode builder kunt toevoegen boven de content editor.