9 november 2023 20:15

Cabaret | Stand Up

Datum | tijd: 9 november 2023 20:15

Entreeprijs: € 20,50

 


Op dit moment is de try out van Rayen helemaal uitverkocht. Er is een optie o jezelf in te schrijven voor de reservelijst. Al er iemand mocht uitvallen, nemen wij de inschrijvingen op volgorde van binnenkomst in ontvangst. Onderaan deze pagina vind je het inschrijfformulier. 

Maar er is meer goed nieuws, want je kunt Rayen ook nog gaan zien in De Bussel. Op zaterdag 16 maart staat Rayen in de grote zaal met deze voorstelling. 

Klik hier om naar de site van De Bussel te gaan

 

“Maakt het universum ons verantwoordelijk voor ons eigen handelen of is Karma eigenlijk gewoon een grote grap!“

Rayen Panday brengt zijn nieuwste voorstelling ‘Karma’ naar het theater. Met zijn kenmerkende humor, scherpe observaties en onverwachte wendingen verkent hij de karma-principes. Vanuit zijn eigen ervaringen en inzichten laat hij je nadenken over de invloed van onze keuzes in het leven.

Rayen, bekend van zijn optredens in Comedytrain en zijn eigen Netflix-special, combineert moeiteloos comedy en diepgang. Verhalen, comedy en karma staan centraal in de nieuwste voorstelling van Rayen Panday. Wel of geen dans is uiteindelijk afhankelijk van jouw karma.

De pers over Rayen’s vorige voorstelling ‘Focus’: Een voorstelling van Rayen Panday zou zelfs twee en een half uur kunnen duren en nog steeds te kort zijn.” – Theaterparadijs

donderdag 9 november | 20:15 uur | € 20,50

inclusief koffie/thee vooraf en een drankje na de voorstelling

Als je deze voorstelling leuk vindt, check onderstaande voorstellingen ook eens.