19 november 2023 14:00

Stand Up Comedy

Datum | tijd: 19 november 2023 14:00

Entreeprijs: € 12,50

 


“Gaat een grap de prullenbak in, of gaat een grap mee op tournee? Tijdens Oosterhout lacht testen (on)ervaren comedians hun grappen op jou met alles wat ze in zich hebben”

Bereid je voor, want we halen alles uit de kast voor een middag hilarisch schuddebuiken met daverende lachexplosies en oorverdovend applaus! Onze Meester van de Comedy, MC Saïd el Hassnaoui, zorgt steeds voor een line-up met zowel frisse avonturiers als ervaren professionals.

Stuk voor stuk staan ze te trappelen om jou te bestoken met hun allernieuwste grappen en zijn ze vastbesloten jouw lachspieren behoorlijk te trainen! Gaan ze schitteren in de spotlights of moeten ze terug naar de tekentafel? Jij bepaalt, want jouw lach is de maatstaf!

Seizoen 9 knalt weer met dé enige echt stand up comedy middag van Oosterhout. Talloze comedians betraden reeds het podium en op basis van jullie keuzes, kwamen de besten terug met een avondvullende show.

Dit seizoen kun je ook nog genieten van Oosterhout Lacht op 28 januari, 10 maart en 12 mei (XL)

zondag 19 november | 14:00 uur | € 12,50

inclusief koffie/thee vooraf en een drankje in de pauze

Oosterhout Lacht heeft al vele cabaretiers gebracht die later avond vullend in De Schelleboom staan. Neem bijvoorbeeld Hermes Ahmadi. Hermes speelt op 2 december zijn voorstelling ‘U Bevindt Zich Hier’.
Maar ook Wouter Monden, die we in 2016 voor het eerst zagen heeft hier inmiddels al twee avondvullende voorstellingen gepeeld en hij speelt op 13 april 2024 zijn derde avondvullende voorstelling ‘Stormbrein’ 

Als je deze voorstelling leuk vindt, check onderstaande voorstellingen ook eens.