10 maart 2024 14:00

Stand Up Comedy | Open Mic

Datum | tijd: 10 maart 2024 14:00

Entreeprijs: € 12,50

 


“Gaat een grap de prullenbak in, of gaat een grap mee op tournee? Onze Meester van de Comedy, MC Saïd el Hassnaoui, zorgt opnieuw voor een line-up met frisse avonturiers en ervaren professionals.”

Al weer seizoen nummer 9 van dé enige echt stand up comedy middag van Oosterhout. En niet meer weg te denken uit de programmering van De Schellebom. Velen beklommen het podium om jou keihard te laten lachten.  En meerderen keerden later terug met een avondvullende show. 

Bereid je voor, want we halen alles uit de kast voor een middag hilarisch schuddebuiken met daverende lachexplosies en oorverdovend applaus! Stuk voor stuk staan de comedians te trappelen om jou te bestoken met hun allernieuwste grappen en zijn ze vastbesloten jouw lachspieren behoorlijk te trainen! Gaan ze schitteren in de spotlights of moeten ze terug naar de tekentafel? Jij bepaalt, want jouw lach is de maatstaf!

Verderop dit seizoen kun je nog 1 keer genieten van een heerlijke comedy line up tijdens de Oosterhout Lacht XL versie.

zondag 10 maart | 14:00 uur | € 12,50

inclusief koffie/thee vooraf en een drankje in de pauze

Dit seizoen kun je bijvoorbeeld komen lachen met, en om, Wouter Monden. Wouter leerden we kennen tijdens Oosterhout lacht in 2016 en sindsdien speelt Wouter al zijn voorstellingen bij De Schelleboom. Hij speelt op 13 april 2024 zijn derde avondvullende voorstelling ‘Stormbrein’ 

Als je deze voorstelling leuk vindt, check onderstaande voorstellingen ook eens.