4 februari 2023 20:15

Cabaret | Stand Up

Datum | tijd: 4 februari 2023 20:15

Entreeprijs : € 17,50  


“Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend en blijft altijd onvoorspelbaar. “

Klaas schaamt zich overal voor. Hij is bijvoorbeeld bang dat iemand erachter komt dat hij stiekem een nerd is. Of dat je aan de streepjes op zijn shirt kan zien dat hij zijn streefgewicht nog steeds niet gehaald heeft. Of dat zijn oma er achter komt dat hij niet meer in God gelooft.

Maar aan de andere kant ziet hij dat mensen heel veel dingen doen waar hij zich dan weer voor zou schamen. Pratende mensen in de stilte coupé bijvoorbeeld, of mensen die alles geloven wat ze op Facebook zien.

In zijn tweede voorstelling Exodus gaat cabaretier en muzikant Klaas Prins op zoek naar het nut van schaamte. Waarom schaam je je, en belangrijker nog: hoe kom je er van af?

Regie: Pieter Bouwman

Klaas stond in 2016 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Verder heeft Klaas aan verschillende televisieprogramma’s gewerkt (First Dates, Beste Kijkers en Ranking the Stars), was hij te zien in Hufterproef (NPO3) en was hij vaste presentator van Humor TV.

Zaterdag 4 februari | 20:15 uur | 17,50

Bekijk iets een fragment uit
'maar nog niet helemaal'

Nog meer cabaret? Dan zijn onderstaande voorstellingen vast iets voor jou