22 april 2023 20:15

Cabaret | Kleinkunst

Datum | tijd: 22 april 2023 20:15

Entreeprijs : € 18,50  


“Voor alle kleine theaters die de fantastische meiden van LOS ontgroeiden – letterlijk met hun prachtige grote decors – komt  Femke nu met haar solovoorstelling naar de theaters!”

In drama liggen kansen, in kansen ligt de vooruitgang. Pak het drama! Femke Vernij gaat de strijd aan met de grillen van Moeder Aarde. Want als je leven in een storm belandt, ga dan OP VOLLE KRACHT vooruit.

Opgezweept door weer en wind, brengt Femke een hartstochtelijke ode aan de stem “puur zang”. Een eigentijds (on)zinnige, verrassend, kwetsbare, fysiek stoere, intelligente cabaretvoorstelling vol verwarring, bizar confronterende verhalen en een pakkend eenvoudige muzikale diversiteit. En dit alles dan weer geïnspireerd op een moeder die door fysieke klachten totaal iets anders ging doen in haar leven…

Meer over Femke:

Femke studeerde aan het Conservartorium van ArtEZ, waar ze voorstellingen maakte van abseilend zingen tot bijzondere samenwerkingen met muzikanten, dansers, kunstenaars, dichters en ontwerpers.

Al tijdens het eerste jaar van die studie ontstonden de cabaretgroep “Meiden van LOS”, een 4 koppige muzikale cabaretgroep met succesvolle voorstellingen in heel Nederland. Ook tourde ze als lead-zangeres internationaal met het Prague Philharmonic Orchestra met The Philharmonic Rock Concerts.

Zaterdag 22 april | 22:15 uur | € 18,50

Bekijk hier de trailer

Onderstaande voorstellingen vind je misschien ook leuk